Mark van Dijk opvolger van Julius Minnaar bij Dentsu Aegis Network
donderdag 5 december 2019

Mark van Dijk opvolger van Julius Minnaar bij Dentsu Aegis Network

Dentsu Aegis Network heeft bekend gemaakt dat CEO Julius Minnaar heeft besloten te vertrekken. Mark van Dijk, momenteel CCO Dentsu Aegis Network Nederland, zal per 1 januari 2020 de functie van CEO gaan vervullen. Tot eind 2019 gaan de twee gezamenlijk zorgdragen voor de overdracht.

Julius Minnaar werkt al bijna negen jaar als CEO bij Dentsu Aegis Network. In deze periode heeft hij het bedrijf in Nederland geleid met een herkenbare visie op duurzame groei. Mede door het verwelkomen van grote nieuwe klanten en meerdere succesvolle acquisities en integraties is het bedrijf onder zijn leiderschap van 160 naar 750 medewerkers gegroeid. Julius Minnaar verlaat het bedrijf op eigen verzoek om per 1 april 2020 een internationale directiefunctie te gaan vervullen bij IPG Mediabrands.

Julius Minnaar: “Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier met mijn team en onze klanten samengewerkt. Dentsu Aegis Network is in deze jaren uitgegroeid tot een bedrijf dat vooroploopt in de Nederlandse markt op het gebied van media-innovaties. Tevens waren wij de eerste om geïntegreerde partnerships met klanten uit te rollen.”

Mark van Dijk: “Ik ben trots op wat we de afgelopen jaren onder leiderschap van Julius Minnaar hebben weten te bereiken en kijk er enorm naar uit om nu als CEO leiding te mogen gaan geven aan de verdere groei van Dentsu Aegis Network in Nederland. Wij willen voorop blijven lopen in data en technologie gedreven inzet van media, creatie en CRM en zullen daarbij focus houden op de geïntegreerde partnerships met onze klanten. De manier waarop onze gedreven mensen daar iedere dag samen aan werken is denk ik uniek en vormt de basis voor onze verdere groei.”

Bron: Dentsu Aegis Network/BM

Bericht delen