Marc van der Ree stopt als hoofdredacteur Hart van Nederland
maandag 24 september 2018

Marc van der Ree stopt als hoofdredacteur Hart van Nederland

BM had de primeur. In zijn eerste bijdrage aan de ‘De week van’ laat Marc van der Ree weten te stoppen als hoofdredacteur van Hart van Nederland.

Van der Ree vervulde de functie van hoofdredacteur elf jaar lang. Daarvoor was hij eindredacteur bij het programma. “Als voormalig eindredacteur had ik de neiging het liefst alles zelf te doen en het duurde even voordat ik durfde los te laten en mijn team het vertrouwen kon geven dat het natuurlijk nodig heeft,” laat hij weten in zijn column. “Ervoor zorgen dat de juiste mensen op de juiste positie zitten en er een klik is waardoor de groep optimaal kan renderen,” tipt Van der Ree als één van de leukste kanten van zijn functie.

Reactie Talpa
“Marc heeft besloten nieuwe uitdagingen aan te gaan. Na 22 jaar dienstverband bij SBS/Talpa Network en 11 jaar hoofdredacteurschap van Hart van Nederland is hij hieraan toe, heeft hij ons aangegeven. Talpa Network is Marc heel dankbaar voor al zijn bijdragen aan het succes van onze zendergroep en het bedrijf. We wensen hem heel veel succes bij wat hij hierna gaat ondernemen.”

Bron: BM

 

Bericht delen