Luuk Ikink presenteert Expeditie Robinson: Eilandpraat
woensdag 17 januari 2018

Luuk Ikink presenteert Expeditie Robinson: Eilandpraat

RTL5 staat vanaf volgende week donderdag in het teken van Expeditie Robinson. Na de reguliere uitzending gaat de zender live door met Expeditie Robinson: Eilandpraat. In dit wekelijkse live programma ontvangt presentator Luuk Ikink de afvaller(s) van die week. Samen met andere (oud)kandidaten blikken ze terug op hun deelname.

Ook het publiek in de studio en de kijkers thuis kunnen meepraten en meediscussiëren. In Eilandpraat wordt niet eerder uitgezonden beeldmateriaal getoond, fragmenten van achter de schermen, kandidaten die voor het eerst het thuisfront aan de lijn hebben én worden de afvallers gevolgd op het moment dat ze hun eerste stappen terug in de bewoonde wereld zetten. Naast de gesprekken met de bekende gasten in de studio, kan het publiek thuis en in de studio ook meepraten en vragen stellen tijdens de interactieve live-uitzending.

In de eerste aflevering van Expeditie Robinson: Eilandpraat komt de winnaar van vorig jaar en publiekslieveling Bertie Steur, samen met de winnaar van 2014 Kay Nambiar langs. Expeditie Robinson en Expeditie Robinson: Eilandpraat worden geproduceerd door Strix Television.

Bron: RTL5/BM

Bericht delen