KRO-NCRV 2Doc De Kantoorhond van regisseur Iris Grob
maandag 16 oktober 2023

KRO-NCRV 2Doc De Kantoorhond van regisseur Iris Grob

Zorgt een kantoorhond voor minder of juist meer stress op de werkvloer? Maandag 16 oktober is de 2Doc De Kantoorhond te zien, van regisseur Iris Grob en producent Hazazah Pictures.

Om de werkstress te verlagen laat een bedrijf honden toe in hun kantoortuin, mits ze door de keuring komen. De honden zijn er om mee te knuffelen, werken op de lachspieren en zorgen voor sociale verbinding.

Aan de andere kant blaffen ze tijdens vergaderingen, gaan geheel hun eigen gang op de werkvloer en piepen onophoudelijk als ze willen eten of een plasje moeten doen. Is de kantoorhond dé oplossing om stress te verlagen of zijn de honden ergerlijke bronnen van onrust in de moderne kantoortuin?

De Kantoorhond van Iris Grob is een productie van Hazazah Pictures en KRO-NCRV. Het is onderdeel van Teledoc Campus, het succesvolle samenwerkingsproject van NPO, CoBO, Nederlands Filmfonds en NPO-fonds voor de ontwikkeling van documentairetalent. Jonge regisseurs en producenten krijgen de kans met korte documentaires ervaring op te doen.

De Kantoorhond is maandag 16 oktober om 23.19 uur te bekijken bij KRO-NCRV op NPO 2.

Bron: The Publicity Company/BM

Bericht delen