dinsdag 16 januari 2018

Kopspijkers dagelijks bij Best 24

Het digitale themakanaal Best 24 gaat vanaf vrijdag dagelijks een aflevering van het bekende VARA-programma Kopspijkers uitzenden. Startend met de eerste aflevering uit 1998, zendt het kanaal vervolgens iedere werkdag om 18.00 uur een complete aflevering uit van het eerste seizoen. Ook de laatste reeks is volledig te zien. In het weekend programmeert Best 24 de compilatieafleveringen Topspijkers met hoogtepunten uit de hele serie. Hierin onder meer aandacht voor het beroemde Kopspijkercabaret en het Kopspijkerspel.

Presentator Jack Spijkerman werkt in ieder seizoen weer samen met bekende namen als Erik van Muiswinkel, Peter Heerschop, Sanne Wallis de Vries, Paul Groot, Owen Schumacher en Bert Visscher. Paul Groot en Owen Schumacher besluiten in 2004 Kopspijkers te verlaten. Zij krijgen bij de AVRO de kans om hun eigen satirische programma Koefnoen te maken. Best 24 zendt in het weekend ook de meest recente reeks van Koefnoen uit, meteen na Topspijkers.

Vanaf vrijdag staat de complete programmering van Best 24 in het teken van ‘Geen bal op Best’. Het themakanaal zendt onder deze veelzeggende slogan grote tv-hits van Nederland 1 uit, waarin gegarandeerd geen seconde sport te zien is. Met iedere dag om 19.00 uur het vertrouwde Lingo, maar ook programma’s als Dokter Deen, Spoorloos, Tussen Kunst & Kitsch, Hello Goodbye, Erica op Reis en Ik Vertrek zorgen voor herkenbare, zomerse televisieavonden.

Bron: NPO

Bericht delen