woensdag 17 januari 2018

KNIPPR ook via Apple TV en Google Chromecast

KNIPPR breidt de mogelijkheden van kabelvrije interactieve televisie uit met streamen via Apple TV (4e generatie) en casten via Google Chromecast. Klanten van KNIPPR kunnen daarmee tv-kijken op een groot scherm tot in HD-kwaliteit.

 

Johan Trouwborst, Manager KNIPPR: “Met KNIPPR geven we de regie aan de consument. Deze kan zelf bepalen wat hij wil zien, waar en wanneer. Klanten beschikken met KNIPPR over een platform waarop content eenvoudig te bekijken is met je eigen apparaten. Met de ondersteuning van Apple TV 4 en Google Chromecast bieden we nog meer vrijheid om kabelvrij te kijken op een scherm naar keuze. Dat betekent vanaf nu ook interactief tv-kijken op je televisie zonder verplichte set-top boxes en exotische afstandsbedieningen. Komende periode blijven we nieuwe features toevoegen, zoals de integratie met andere generaties van Apple TV. Daarnaast blijven we het nu al rijke zenderaanbod verder uitbreiden. Alles voor optimale keuzevrijheid voor de kijkers.”

KNIPPR biedt alle functies die consumenten graag gebruiken. Zo open je via één druk op de knop een tv-gids. Behalve het kijken van live uitzendingen biedt KNIPPR de mogelijkheid programma’s voor alle tv-zenders tot zeven dagen terug te kijken. De KNIPPR-app voor Apple TV 4 bevat bovendien een intuïtieve zoekfunctie waardoor alle programma’s eenvoudig te vinden zijn. Ook Pauzeren en Begin Gemist zijn standaard beschikbaar voor iedere tv-zender.

Bron: KNIPPR/Broadcast Magazine

Bericht delen