dinsdag 16 januari 2018

Kim-Lian van der Meij van AVRO naar SBS 6

Kim-Lian van der Meij gaat per 1 januari aan de slag als presentatrice bij SBS6. Naast een aantal nieuwe programma’s, waaronder grote shows, gaat zij het presentatieteam van Show Vandaag versterken.

De afgelopen twee jaar presenteerde Van der Meij voor de AVRO onder meer jeugdprogramma’s als AVRO Junior Dance en de internationale finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2012. Ook nam zij de presentatie op zich van volwassenenprogramma’s als de AVRO Musical Sing-a-Long, Strictly Come Dancing en het Gouden Televizier-Ring Gala 2013.

Vanaf volgend jaar is Van der Meij een van de vaste gezichten van SBS6, waar meer invulling kan worden gegeven aan haar ambities op het gebied van groot amusement. Tot die tijd is zij bij de AVRO te zien als presentatrice van de jeugdtalkshow Love4ever, het benefiet event Sta op tegen Kanker en de AVROTROS productie Wij Zijn De Beste!.

Van der Meij: “Ik ben de AVRO ontzettend dankbaar voor de uiteenlopende en mooie programma’s die ik heb mogen presenteren. Hierdoor heb ik de afgelopen twee jaar als presentatrice enorm kunnen groeien.” De presentatrice kijkt uit naar haar nieuwe avontuur bij SBS. `Ik ben enorm trots en blij dat ik nu bij SBS een nieuwe stap kan maken. Show Vandaag is leuke nieuwe uitdaging en iets wat ik nog niet eerder heb gedaan; een dagelijks live programma in een ontspannen setting.”.

Bron: AVRO/SBS Broadcasting

Bericht delen