Johnny de Mol verlaat RTL en gaat aan de slag bij SBS
dinsdag 6 maart 2018

Johnny de Mol verlaat RTL en gaat aan de slag bij SBS

Johnny de Mol keert terug naar SBS, het bedrijf van zijn vader John de Mol. Bij SBS6 gaat Johnny de Mol jaarlijks verschillende programma’s presenteren zoals een grote studioshow, een muziekprogramma en een nieuwe variant op het thema van zijn programma SynDROOM.

Met dit programma won hij in 2015 de Gouden Televizier-Ring. In 2013 en 2015 won Johnny de Mol de Zilveren Televizier-Ster, de publieksprijs voor beste presentator. De Mol werkte eerder voor SBS, van 2008 tot zijn vertrek naar RTL in 2013

RTL heeft bij monde van programmadirecteur Erland Galjaard gereageerd op het vertrek van Johnny de Mol naar de concurrent SBS.

Galjaard: “Johnny is als tv-maker volwassen geworden bij RTL en heeft bij ons prachtige persoonlijke programma’s gemaakt. Hij heeft de afgelopen jaren mede het maatschappelijke gezicht van RTL 4 bepaald met programma’s als SynDROOM, Project P. en De Wensboom. Daar ben ik heel trots op. RTL gaat hem zeker missen nu hij terugkeert op het oude nest. Gelukkig geeft hij dit jaar nog twee keer acte de présence bij RTL met Reis Van Je Leven in april en The Talent Project dit najaar. We wensen Johnny het allerbeste en heel veel succes.”

Johnny de Mol heeft bij Talpa TV een driejarig contract getekend voor zijn werkzaamheden bij SBS6.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen