Johnny de Mol presenteert SBS6-show Ranking the Talent
woensdag 2 augustus 2023

Johnny de Mol presenteert SBS6-show Ranking the Talent

Stel je voor, een show vol acts waarin talent nu eens niet afhankelijk is van een moeilijk kijkende vakjury, maar waarin een publieksjury bepaalt wie zij het beste vinden: dat is Ranking the Talent.

Het lot van alle deelnemers ligt in de handen van mensen die een afspiegeling zijn van Nederland. Deze publieksjury beoordeelt op eigen smaak en gevoel twee keer vijf acts. Allemaal optredens op het allerhoogste niveau, met elke show vijf zangoptredens en vijf dans- en/of variété-acts.

Het oordeel van de publieksjury leidt tot een ranking. En dan wordt het nóg leuker: de kijkers kunnen via een gratis app meespelen. Lukt het ze om goed in te schatten wat de ranking van de publieksjury is, dan maken ze kans op duizenden prijzen. Ranking the Talent wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en is dit najaar te zien op SBS6.

Elke aflevering van Ranking the Talent bestaat uit twee blokken van elk vijf acts. Na elke act geven alle leden van de publieksjury individueel een rapportcijfer van 1 t/m 10. Zo ontstaat een (geheime) ranking. Na vijf optredens, dus na elk blok, is het aan de kijkers. Via de speciaal ontworpen gratis app kunnen zij nu inschatten hoe de publieksjury heeft gestemd. Welke act heeft de meeste punten gekregen? Welke het minst? De kijkers proberen – net als twee BN’er duo’s in de studio – dezelfde Top 5 als de publieksjury te maken.

Hoe meer plekken ze goed inschatten, hoe meer punten ze verdienen. Na elk blok maakt presentator Johnny de Mol de uitslag bekend en weet iedereen meteen of ze hebben gewonnen. In Ranking the Talent regent het namelijk prijzen voor de kijkers: van airfryers tot Formule 1-tickets en van musicalkaarten tot serviezen. Ook de publieksjury maakt kans op mooie prijzen.

Talpa Entertainment Productions zoekt enthousiaste leden voor de publieksjury van Ranking the Talent. Iedereen die graag een keer op de stoel van een jurylid wil zitten, kan zich opgeven via www.sbs6.nl/rankingthetalent. Een avond vol entertainment is gegarandeerd.

Ranking the Talent is een format van Talpa Concepts en wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen