woensdag 17 januari 2018

Jeroen Pauw en Eva Jinek presenteren samen talkshow

Van 27 februari tot en met 17 maart gaan Jeroen Pauw (VARA) en Eva Jinek (KRO-NCRV) een unieke samenwerking aan in aanloop naar de Tweede Kamer-verkiezingen van 15 maart.

In Pauw & Jinek: De Verkiezingen praten de presentatoren met alle politici, politiek commentatoren, prominenten en de belangrijkste gasten uit het nieuws over de lopende verkiezingsstrijd. Een politiek café met de politici aan tafel en aan de bar, debatten tussen gasten, cabaret en livemuziek vanuit Amsterdam.

“Het verkiezingscircus en alle trucs die daarbij horen zijn de thema’s van de uitzendingen. We praten niet alleen iedere dag met de politici, maar ook met de mensen die de verkiezingen van een afstandje kunnen beschouwen. Alle rumoer rondom de verkiezingen komt bij ons samen”, aldus Jeroen Pauw.

Eva Jinek: “Belangrijk is dat we een balans in het programma vinden die er voor zorgt dat we de kiezer, die thuis op de bank zit, bereiken en goed informeren. En dat zonder de informatie te herhalen die al door de politieke spindokters en imagodeskundigen de wereld in geholpen wordt.”

Pauw & Jinek: De Verkiezingen, van maandag 27 februari t/m vrijdag 17 maart iedere werkdag live rond 23.00 uur bij de VARA en KRO-NCRV op NPO 1.

Bron: VARA/BM

Bericht delen