Jennifer Hoffman presenteert Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland
dinsdag 27 november 2018

Jennifer Hoffman presenteert Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland

Na elf succesvolle seizoenen van het programma Grenzeloos Verliefd komt Net5 in 2019 met de spin-off Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland, gepresenteerd door Jennifer Hoffman. Hierin volgen we Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Ze zijn geëmigreerd en verblijven nu met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur heel sterk verschilt van de Nederlandse cultuur.

In deze vierdelige serie staan vier verschillende Nederlandse vrouwen op het punt om te bevallen. De één heeft al kinderen, voor de ander is het het eerste kind. Ze zijn naar het buitenland geëmigreerd vanwege de liefde en terechtgekomen in exotische landen, waar de cultuur en levenswijze compleet anders is dan thuis. Tijdens hun zwangerschap beseffen ze zich meer en meer dat het land waar ze wonen mijlenver afstaat van wat ze gewend zijn en dat het opvoeden van een kind in dit land niet altijd eenvoudig zal zijn.

Aan de ene kant hunkeren de moeders naar het avontuur en is het hun wens om hun kinderen meer mee te geven dan het ‘gewone’ leven in Nederland, maar aan de andere kant lopen ze tegen allerlei onverwachte zaken aan. Alles is anders, van babyvoeding tot kraamhulp, van opvoeding tot scholen, van temperatuur tot leefomgeving. Hoe ga je daarmee om?

Actrice en presentatrice Jennifer Hoffman zegt het volgende over haar rol in het programma: “Wat ik altijd zo fijn aan het programma heb gevonden is dat het echt gaat over de mensen die worden gevolgd. Het gaat niet om de presentator. Het gaat om gewone mensen die dappere keuzes maken omwille van de liefde. En ik verheug me om die te mogen ontmoeten en voor even te volgen. Zeker nu het niet alleen maar om hen gaat, maar nu ze dezelfde keuze ook nog maken voor hun kind.”

Jennifer Hoffman was onlangs genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster als beste actrice in de hitserie De Luizenmoeder. Ze was eerder te zien bij Net5 in de dramaseries Bitterzoet en Verborgen Gebreken, ze had jarenlang een hoofdrol in de SBS6-serie Dokter Tinus en speelde in diverse speelfilms waaronder Hartenstrijd en Hallo Bungalow.

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland wordt geproduceerd door Simpel Media.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen