Jan Versteegh en Albert Verlinde presenteren 6 Inside
dinsdag 18 december 2018

Jan Versteegh en Albert Verlinde presenteren 6 Inside

Vanaf 7 januari brengt SBS6 elke werkdag het programma 6 Inside van 18.00 tot 19.00 uur. Jan Versteegh over het nieuwe programma: “6 Inside zegt wat iedereen denkt. Het is een vrolijk, dynamisch begin van de avond, waarin Albert Verlinde en ik en twee dagelijks wisselende insiders alle actualiteiten op het gebied van entertainment, (social) media, lifestyle, crime, mode en royalty bespreken.”

Albert Verlinde vult aan: “De gesprekken aan onze tafel zijn vrolijk, scherp, meelevend en zitten boordevol inside informatie waarbij uitgesproken meningen niet geschuwd worden. Als kijker word je niet alleen helemaal bijgepraat, je wordt ook geprikkeld door de Insiders aan tafel.”

Onder aanvoering van Jan Versteegh bespreken de deskundigen aan tafel wat Nederland diezelfde dag bezighield. De Insiders duiden de actualiteiten die worden behandeld en geven hierbij hun vakkundige mening. Insider Albert Verlinde zit iedere uitzending aan tafel, de aanwezigheid van de andere insiders hangt samen met de actualiteit van de dag. De namen van alle aan het programma verbonden Insiders maakt SBS6 binnenkort bekend.

Jan Versteegh zegt verder over het nieuwe programma: “Bij 6 Inside zorgen we voor een lekkere start van je avond. Terwijl je bijkomt van je werkdag, passeert bij ons alles wat Nederland in beroering bracht de revue. 6 Inside verrast telkens met nieuwe feiten en interessante standpunten over de belangrijkste gebeurtenissen van die dag. Onze Insiders spelen hierbij een belangrijke rol.”

Albert Verlinde vervolgt: “De insiders aan onze tafel zijn echt experts op de onderwerpen waarvoor ze aanschuiven. Ze brengen hun nieuws heet van de naald, vergezeld van een mening waar je graag even voor gaat zitten. Dit zorgt voor levendige discussies, verrassende onthullingen en inzichten én een vrolijke dynamiek aan tafel. Na 6 Inside ga je met nieuwe energie en een frisse blik op de actualiteiten van die dag de avond in.”

6 Inside wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen