woensdag 17 januari 2018

Erica op Reis moet stoppen

Het Omroep MAX-programma Erica op Reis eindigt na zes seizoenen. Presentatrice Erica Terpstra betreurt dat er nog slechts twee afleveringen zullen volgen.

“Jammer ja, deze week beslissen we waar we nog naartoe gaan en dan is het klaar”. De 74-jarige Terpstra reist voor het programma naar bijzondere locaties en behaalt daarmee uitstekende kijkcijfers. 

“Na zes seizoenen houdt het dus op voor mij en natuurlijk vind ik dat heel spijtig. De reden dat het stopt moet je zoeken in de hogere politiek van de zendercoördinatoren. Daar vindt men het tijd worden voor andere titels”, aldus de presentatrice.

De Telegraaf meldde vervolgens dat het geduld van Omroep MAX-baas Jan Slagter op was met Erica Terpstra. De presentatrice scoorde dan wel mooie cijfers met Erica op Reis, ze sukkelde de afgelopen anderhalf jaar flink met haar gezondheid en daardoor moesten meerdere – al geboekte – reizen weer afgezegd worden. En dat kostte een bak met geld.

Jan Slagter zegt op Twitter: ‘Leugens in roddelkrant De Telegraaf!’. Aan Shownieuws heeft hij gemeld: “De verhouding tussen Erica en mij is zeer goed. Het verhaal in De Telegraaf klopt voor geen meter, maar dat zijn we inmiddels wel gewend.”

Bron: BM

Bericht delen