Interview met Shula Rijxman tijdens Dutch Media Week
dinsdag 5 oktober 2021

Interview met Shula Rijxman tijdens Dutch Media Week

In een persoonlijk 1 op 1-gesprek praten journalist en BNNVARA-presentatrice Natasja Gibbs en vertrekkend NPO Raad van Bestuur-voorzitter Shula Rijxman op 6 oktober over de stand van de publieke omroep.

Wat is er onder Shula Rijxmans aanvoering aangepakt, verbeterd en nog niet gelukt? Is NPO Start als digitale stek dé plek om de Netflixen en YouTubes van de wereld te pareren? Hoe kan de NPO met onafhankelijke journalistiek een publiek bereiken wat de verschillen tussen de omroepen niet snapt en de afzender niet herkent als onafhankelijk nieuwsmedium? Welke keuzes maakte Rijxman en hoopt ze dat de NPO blijft maken om die onafhankelijke journalistiek te bevorderen?

Een inhoudelijk gesprek over ideële drijfveren en onderscheidende content in een steeds drukker wordende markt. Wat geeft Shula Rijxman mee aan haar opvolger? Volg het, in dit lange gesprek voor makers en mediamensen, waarin Natasja Gibbs de diepte in gaat met Shula Rijxman. Het interview is woensdag 6 oktober van 15.00 tot 16.00 uur fysiek te volgen in Beeld en Geluid Hilversum, of anders online via de virtual venue.

Bron: Dutch Media Week/BM

Bericht delen