Humberto Tan bezoekt ondernemers in nieuw RTL Z-programma
vrijdag 31 juli 2020

Humberto Tan bezoekt ondernemers in nieuw RTL Z-programma

Humberto Tan is vanaf 18 augustus te zien in Humberto Onderneemt…, een nieuw programma van de zender RTL Z. De presentator gaat op bezoek bij onder anderen André Rieu, Pieter Zwart (Coolblue), Atilay Uslu (Corendon) en Joris Beckers (Picnic).

Humberto Tan belicht in zijn nieuwe programma de merken en bedrijven waarmee zijn gasten bekend zijn geworden, maar zal ook stilstaan bij de persoonlijkheden achter deze merken.

“Het Nederlandse mkb is in mijn ogen de motor van onze economie”, vertelt Tan. “Al jaren kom ik binnen mijn werk als televisiepresentator, radiomaker en fotograaf de meest interessante ondernemers tegen met elk hun eigen unieke verhaal. Zeker in deze bijzondere tijden leek het me waardevol om een programma te maken waarin ik me speciaal op deze verhalen richt.”

Humberto Onderneemt… is wekelijks te zien vanaf 18 augustus om 20.30 uur bij RTL Z. Tan maakte voorheen programma’s over het Nederlandse bedrijfsleven voor BNR Nieuwsradio en presenteerde meerdere keren de uitreiking van de Entrepreneur of the Year Awards. Hij is vanaf 29 augustus ook te zien als presentator van een nieuw seizoen van Holland’s Got Talent bij RTL 4.

Bron: AD/BM

Bericht delen