Hoofdklasse hockey bij Ziggo Sport
woensdag 17 januari 2018

Hoofdklasse hockey bij Ziggo Sport

Ziggo Sport gaat in samenwerking met de HHcv, de KNHB en Eyecons vanaf 26 februari wekelijks op zondagavond een samenvattingsprogramma uitzenden over de Hoofdklasse hockey bij zowel de dames als de heren. De presentatie is in handen van John van Vliet.

Naast de samenvattingen blijft Ziggo Sport op de zondag regelmatig wedstrijden uit de Dames- en Heren Hoofdklasse live uitzenden. Willem van der Marel, bestuurslid HHcv: “Als overkoepelend orgaan namens de Hoofdklasse hockeyclubs streven wij naar een betere positionering van de Hoofdklasse hockey om een attractief platform te zijn voor hockeyfans en merken. Samen met de KNHB en Eyecons gaan wij als clubs onze collectieve ambities verder vormgeven. Een belangrijke aanjager is mediabereik, dus wij zijn heel blij met Ziggo Sport als televisiepartner.”

Directeur Erik Gerritsen van de KNHB vult aan: “Omdat dit programma een aanvulling is op de afspraken die er al zijn met NOS en Ziggo Sport over (live) registratie, kunnen nu nog meer sport- en hockeyfans van tophockey op tv genieten. Het is uniek dat alle wedstrijden uit de Hoofdklasse hockey op televisie in beeld gebracht gaan worden.”

Eyecons, het platform voor exploitatie van media, marketing en fandata ten dienste van de sport, gaat de clubs uit de hoogste divisie van het hockey de komende jaren ondersteunen in haar centrale marketingvisie. Eyecons is een initiatief van sportmarketingbureau House of Sports en media- en content producent Southfields.

Bron: Ziggo/BM

Bericht delen