dinsdag 16 januari 2018

Holland Zingt… voor Mamas bij SBS 6

Jeroen van der Boom komt op 28 december met de special Holland Zingt… voor Mamas. Samen met Leona Philippo presenteert hij deze show waarin bekende Nederlandse artiesten doen wat ze nog nooit eerder op televisie deden: ze zingen samen met hun kinderen of kleinkinderen om aandacht te vragen voor Kinderfonds Mamas.

Holland Zingt… voor Mamas is op 28 december om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Uniek aan het programma is dat bekende artiesten eenmalig in duet gaan met hun kinderen of kleinkinderen. Zo zijn er optredens van onder anderen René Froger en zijn kleindochter Charlie, Lange Frans en zijn zoontje Willem, Ernst-Daniël Smid met zijn dochter Coosje en Lee Towers met zijn kleindochter Jet. Samen zingen ze hun meest speciale nummer om één reden: aandacht vragen voor de Mamas en hun kinderen. Verder brengt ook Simone Kleinsma een gevoelig nummer ten gehore en draagt dit op aan een van de Mamas die door dit goede doel gesteund wordt.

In het SBS6-programma Holland Zingt… ontvangt Van der Boom wekelijks bekende artiesten die nummers zingen in een ander thema. Van vrolijke meezingers tot klassieke ballads en duetten. Naast Holland Zingt… is Van der Boom vanaf vrijdag 2 januari ook te zien in het nieuwe seizoen van Bloed, Zweet & Tranen.

Bron: SBS Broadcasting

Bericht delen