Het Spijt Me komt terug met Caroline Tensen
maandag 26 augustus 2019

Het Spijt Me komt terug met Caroline Tensen

Vanaf woensdag 4 september om 20.30 uur presenteert Caroline Tensen het vernieuwde Het Spijt Me bij RTL 4.

Het welbekende bloemetje om de ruzie ter plaatse te helpen beslechten heeft plaats gemaakt voor een white room op neutraal terrein. Caroline brengt mensen in deze nieuwe Het Spijt Me samen in deze intieme ruimte. Hier kan eindelijk gezegd worden waar iemand al jaren lang mee rond loopt en spijt van heeft. Zonder afleiding, zonder beladen plekken of andere mensen om hen heen. Elkaar recht in de ogen kijken en zeggen waar je zoveel spijt van hebt.

De vraag is: gaat die ander in op de uitnodiging van Caroline om de spijtbetuigingen aan te horen in de white room? En de volgende vraag; is diegene bereid om te vergeven? In de eerste aflevering zien we een net volwassen geworden dochter en een vader die elkaar in haar puberteit kwijt raakten en elkaar al jaren niet meer gezien hebben. En jeugdvrienden die elkaar al 36 jaar kennen en die door een domme verkeerd geïnterpreteerde app nu al zeven jaar geen contact hebben.

Het Spijt Me wordt geproduceerd door Endemol Shine. Het programma ging van start in 1993 bij RTL 4. De presentatie was in handen van Caroline Tensen. In 2011 kwam een vernieuwde versie, deze werd gepresenteerd door John Williams.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen