Het Perfecte Plaatje keert terug op 12 oktober
maandag 3 oktober 2022

Het Perfecte Plaatje keert terug op 12 oktober

Vanaf woensdag 12 oktober is er weer een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje te zien bij RTL 4. Met hun passie voor fotografie gaan Trijntje Oosterhuis, Najib Amhali, Tina de Bruin, Filemon Wesselink, Inge Ipenburg, Geraldine Kemper, Maik de Boer, Linda Hakeboom, Edwin Jonker en Bente Fokkens de fotografiestrijd met elkaar aan.

Dit wederom onder de bezielende leiding van Tijl Beckand. Wie heeft het meeste talent en wint uiteindelijk het zevende seizoen van deze fotografiewedstrijd? Het Perfecte Plaatje is 11 weken lang iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

In het nieuwe seizoen worden de deelnemers flink op de proef gesteld met uitdagende shoots waarbij ze niet alleen elkaar, maar ook zichzelf steeds beter leren kennen. In de afleveringen gaan ze onder andere honderd jaar terug in de tijd voor een uniek roaring twenties zelfportret, maken ze een fashionfoto met hoogbejaarde modellen en duiken ze het zwembad in met de Nederlandse waterpolomannen. Ook leggen de fotografen in spé iconische wereldsterren vast én staan ze front row bij Kensington.

De foto’s worden zoals altijd beoordeeld door sterrenfotograaf William Rutten en documentaire fotograaf Cynthia Boll. Elke opdracht worden ze bijgestaan door andere professionals uit het vak.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: William Rutten/RTL

Bericht delen