Het perfecte plaatje in Museum Hilversum
woensdag 17 januari 2018

Het perfecte plaatje in Museum Hilversum

Direct na de uitzending van de finale op televisie, opent de tentoonstelling Het Perfecte plaatje, in museum Hilversum. “De tentoonstelling is een mix van bekende en nog onbekende, niet eerder getoonde beelden”, aldus museumdirecteur Stef van Breugel. “Op 12 december, direct na de uitzending, om 22.00 uur, openen we de deuren.”

Estelle Cruijff, Giel de Winter, Gordon, Isa Hoes, Monique Smit, Roel van Velzen, Tygo Gernandt en Vivian Reijs gaan in Het perfecte plaatje de strijd aan in uitdagende opdrachten voor het perfecte plaatje. Bijna drie weken lang zijn in Museum Hilversum de meest bijzondere foto’s te zien. De kandidaten leggen met pitchclips uit waarom ze voor deze foto’s hebben gekozen en juryleden William Rutten en Cynthia Boll vertellen in een app over de fotografische kwaliteit. Ook zijn alle afleveringen van het RTL 4- programma nog eens terug te kijken in het museum.

Bij de opening overhandigt hoofdredacteurAart Aarsbergen van National Geographic Traveler het eerste exemplaar aan de winnaar of winnares, compleet met eigen fotoreportage.

Het tv-programma van Talpa Producties is nog tot en met 12 december iedere dinsdagavond op RTL 4 te zien. De tentoonstelling, een samenwerking tussen Canon, hoofdsponsor van het programma, RTL, Talpa en Museum Hilversum, is van 12 december tot en met 1 januari dagelijks te bekijken.

Bron: Museum Hilversum/BM
Foto: William Rutten

Bericht delen