Heel Holland Bakt in de zomer terug met compilatie-afleveringen
woensdag 10 juni 2020

Heel Holland Bakt in de zomer terug met compilatie-afleveringen

Omroep MAX zendt deze zomer Het Beste van Heel Holland Bakt uit. In deze compilatie-afleveringen wordt teruggeblikt op de afgelopen seizoenen van Heel Holland Bakt. Dat is vanaf woensdag 15 juli elke week om 20.30 uur op NPO 1 te zien.

De (in)vulling van de HHB-specials is volgens vertrouwd recept met een twist: in elke aflevering staat een signatuuropdracht, technische opdracht en spektakelstuk centraal, maar dan komt elke opdracht uit een ander seizoen. Van de aller-allereerste opdracht uit seizoen 1, wanneer we voor het eerst met het fenomeen ’thuisbakker’ kennismaken, tot het fruitspektakel uit seizoen 7.

In Het Beste van Heel Holland Bakt komen niet alleen de meest memorabele en lekkerste baksels voorbij: ook de regenbuien en koekjes die vlamvatten mogen niet ontbreken. Niet alleen maar oude koek, want als kers op de taart zijn ook niet eerder vertoonde beelden van Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven en André van Duin te zien.

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, een format van Love Productions.

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Omroep MAX/Roland J. Reinders

Bericht delen