woensdag 17 januari 2018

Harm Edens treft Rick Nieman

In de interviewserie Onder Edens gaat presentator Harm Edens in Broadcast Magazine maandelijks op bezoek bij gezichts- en beleidsbepalende mediamensen. Zijn gesprekspartner in het dikke julinummer is Rick Nieman.

“We gaan een politiek programma maken bij WNL. Ik mag er nog niet veel over zeggen. Over hoe de Haagse lobby in elkaar steekt. Dat gaan we op een aparte manier maken. Een reportageprogramma,” aldus Nieman, die nog twee aanbiedingen op tv had. “Niet van WNL, maar een andere publieke omroep en ook van een commerciële, over sport praten. Allebei nee tegen gezegd, want ik wil naar Amerika.”
“Het moet afgelopen zijn in Nederland met dat gekanker en gemopper over wat misgaat. Daar heb ik als nieuwslezer twintig jaar aan bijgedragen – dat mensen een beeld krijgen van de wereld dat alles eng, slecht en verdorven is en dat is niet waar! Wat heb ik te vertellen? Kijk naar de leuke, de positieve en de goeie dingen. Maak er met elkaar iets moois van. Ik weet nog niet precies hoe dat moet, maar de zoektocht is danig gaande.”
Het complete interview met Rick Nieman is terug te vinden in het julinummer van Broadcast Magazine. Nog geen abonnee? Klik hier en maak gebruik van de speciale actie.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen