Groeten uit Holland komt terug bij BNNVARA
dinsdag 11 december 2018

Groeten uit Holland komt terug bij BNNVARA

Vijf lieve, stoere en uitgesproken eerste generatie Marokkaanse vrouwen krijgen in het tweede seizoen van Groeten uit Holland Nederlandse les van meester Koen. Om zijn lessen in praktijk te brengen, trekken Habiba, Farida, Fatima, Khadija en Aicha door het land om zich onder te dompelen in de Hollandse gebruiken en tradities.

Zo ontdekken ze onder andere de wandelvierdaagse, bootje varen, moderne kunst, de hond uitlaten en Sinterklaas. Ondertussen hebben ze verrassende en vrolijke ontmoetingen met Nederlanders waarbij iedereen een spiegel voorgehouden krijgt. Groeten uit Holland is geregisseerd door Jalal Bouzamour en is vanaf 7 januari twee weken lang iedere werkdag om 19.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 2.

Jalal Bouzamour: “Na de eerste serie hebben de dames een mooie ontwikkeling doorgemaakt: ze zijn zelfverzekerder en nog openhartiger geworden. Door het intensieve contact zijn we nog meer aan elkaar gehecht geraakt. Dankzij hun vertrouwen konden we tijdens de ontdekkingstocht door Nederland zowel de vreugdevolle momenten als de pijnlijke gebeurtenissen binnen deze vriendinnengroep vastleggen. Het resultaat is een vrolijke, confronterende en soms emotionele serie waar we ongelofelijk trots op zijn.”

Groeten uit Holland is een coproductie van BNNVARA en TV Affairs.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Jalal Bouzamour

Bericht delen