Finale Expeditie Robinson live vanuit Ziggo Dome
donderdag 27 september 2018

Finale Expeditie Robinson live vanuit Ziggo Dome

Dit jaar wordt er groots uitgepakt voor de finale van Expeditie Robinson. Op 20 december kunnen fans hier live bij aanwezig zijn in Ziggo Dome om samen met de 21 expeditieleden en Nicolette Kluijver en Dennis Weening de loodzware, laatste proef te bekijken.

Naast de spannende ontknoping van het negentiende seizoen, verzorgt een deel van de expeditieleden op deze avond een aantal exclusieve optredens.

Onder anderen Famke Louise en Corry Konings treden op en ook Josylvio, DJ Jody Bernal en I Am Aisha laten zien wat ze, naast het survivallen op een onbewoond eiland, nog meer in huis hebben. Buiten deze optredens zijn er verschillende verrassingsacts, die later bekendgemaakt worden.

De finale vindt plaats op donderdag 20 december vanaf 20.00 uur in de Ziggo Dome. Kaarten voor de finale van Expeditie Robinson live in de Ziggo Dome zijn nu te koop vanaf € 19,50 op www.expeditierobinson.nl.

De finale van Expeditie Robinson is op donderdag 20 december om 20.30 uur te zien bij RTL 5 en wordt geproduceerd door Strix Television in samenwerking met RTL Live Entertainment.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen