dinsdag 16 januari 2018

Filmmore verwerft belang in Filmdoc

Filmmore, marktleider in de postproductie van speelfilms en televisiedrama, en Filmdoc, marktleider op het gebied van montage en postproductie van documentaires gaan nauw samenwerken. Filmmore heeft een belang verworven in Filmdoc. Deze samenwerking richt zich met name op het gebied van faciliteiten en kennis, waarvan het resultaat momenteel te zien is in de postproductie van de dramaserie In Therapie (NLFilm/ NCRV).

Filmdoc is onderdeel van maatschap ‘Het Spoor’ in Amsterdam en staat vooral bekend om hun maatwerk van grote en prijswinnende producties. Bart van den Broek blijft als eigenaar van Filmdoc het bedrijf leiden met ondersteuning van de directie van Filmmore. Eigenaar Rob Das van Filmdoc heeft zijn aandeel van de hand gedaan om zich meer te richten op zijn inhoudelijke kwaliteiten.

Bart van den Broek: “Filmdoc is nu verbonden aan een partij waar professionaliteit ook hoog in het vaandel staat, met een schaalgrootte waar wij sterker van worden. We bouwen onze samenwerking verder uit om optimaal te profiteren van elkaars expertise en faciliteiten. Hierdoor kunnen we filmmakers en producenten nog beter van dienst zijn bij het maken van hoogstaande film- en televisieproducties.”

Ben Willems, Filmmore: “Filmdoc is een professioneel bedrijf waar we al jaren prettig mee samenwerken. Beide bedrijven lijken veel op elkaar als het gaat om servicegerichtheid, toewijding en ambitie. Dat maakt dat een verdergaande samenwerking een logische stap voor ons is, zeker met het oog op de technische ontwikkelingen in ons vak.”

Bron: Filmdoc/Filmmore/Broadcast Magazine

Bericht delen