dinsdag 16 januari 2018

Femke de Veer van Joop van den Ende naar RTL

Femke de Veer (35) wordt manager zendercommunicatie bij RTL Nederland. In deze functie is zij eindverantwoordelijk voor de overkoepelende zendercommunicatie van RTL 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8. Ze gaat een communicatiestrategie ontwikkelen en twee zendercommunicatieteams samenvoegen. De Veer is tot 1 april PR-directeur en woordvoerder van Joop van den Ende Theaterproducties.

Sven Sauvé, COO RTL Nederland, licht toe: “Ik heb vaak het genoegen gehad met Femke de Veer samen te werken in gezamenlijke projecten. In de loop van de jaren heb ik haar leren kennen als een daadkrachtige manager en een allround communicatieprofessional. Ze is zeer ervaren in het breed in de markt zetten van merken en hoe deze door te vertalen naar alle platformen. We zijn ervan overtuigd dat zij de juiste persoon is om een goede overkoepelende communicatiestrategie neer te zetten voor onze zenders en programma’s.”

Femke de Veer: “Het is uitdagend om met veertien jaar ervaring bij Joop van den Ende Theaterproducties nu de overstap richting commerciële televisie te maken. Ik kijk er enorm naar uit om mijn visie verder te verbreden en samen met het zendercommunicatieteam een bijdrage te leveren aan het verstevigen en verder uitbouwen van de communicatie rond de zenders van RTL Nederland.”

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen