Fboy Island Nederland ook te zien bij TLC
zondag 22 januari 2023

Fboy Island Nederland ook te zien bij TLC

Fboy Island Nederland is afgelopen november in première gegaan op HBO Max en is vanaf vrijdag 3 februari om 22.30 uur te zien bij TLC. Ook discovery+ gaat de serie aanbieden vanaf die datum.

FBoy Island Nederland volgt drie vrouwen die naar de Dominicaanse Republiek afreizen waar zij worden vergezeld door 16 mannen. Acht van deze mannen zijn zelfverklaarde ‘Nice Guys’ en echt op zoek naar liefde. De acht andere mannen zijn echte ‘Fuck Boys’ en strijden om een aanzienlijk geldbedrag.

HBO Max heeft in juli aangekondigd geen Nederlandse producties meer te laten produceren. Maar toen waren de opnamen van FBoy Island Nederland al van start gegaan. HBO Max werkt momenteel aan een nieuwe strategie, waarbij het platform wordt gecombineerd met streamingdienst discovery+. TLC is ook onderdeel van dezelfde groep zenders en streamingdiensten.

Fboy Island Nederland is een programma met een knipoog naar het datinggenre en een sociaal experiment dat eeuwenoude levensvragen stelt als: kunnen ‘Fuck Boys’ echt veranderen? En eindigen ‘Nice Guys’ altijd als laatste? Fboy Island Nederland wordt gepresenteerd door comedian en opperfeminist Lisa Loeb (winnaar De Slimste Mens 2021).

FBoy Island Nederland is een productie van Warner Bros. International Television Productions NL.

Bron: BM

Bericht delen