Fawry not Sawry aan de slag voor RTL.nl en RTL Boulevard online
vrijdag 24 februari 2023

Fawry not Sawry aan de slag voor RTL.nl en RTL Boulevard online

Farja Farvardin (30), beter bekend als Fawry not Sawry, gaat aan de slag voor RTL.nl en RTL Boulevard online. De presentator zal per 1 maart op de online kanalen te zien zijn.

Farja is enthousiast over zijn nieuwe functie. Hiermee neemt hij dus ook meteen afscheid van zijn oude werkplek: RUMAG. “Ik heb mij bij RUMAG de afgelopen jaren mogen ontwikkelen en alle ruimte gekregen die ik wilde en daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Ik wil mij graag verder ontwikkelen en dat kan bij RTL.nl.”

De presentator zal onder andere aftertalks maken rondom reality- en datingprogramma’s en allerlei andere content met betrekking tot entertainment. “We gaan samen nieuwe online formats ontwikkelen, iets waar ik veel zin in heb.”

Danny Member, de founder van RUMAG, gunt Farja deze volgende stap in zijn carrière: “Farja zijn volgende hoofdstuk is absoluut RTL.nl, wij zijn dan ook heel blij en trots dat hij deze kans heeft gekregen en wensen hem alle geluk en succes toe.”

Ook head of publishing van RTL.nl, Marc Schreuder, is blij met de komst van de presentator. “Hij heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld als een gepassioneerd contentmaker en zeker ook een groot fan van het genre love, reality & dating. En laten we in dat genre bij RTL en Videoland nu marktleider zijn… Ik ben dan ook trots dat hij ons team bij RTL.nl komt versterken om onze groei-ambities waar te maken.”

Bron: RTL Boulevard/BM
Foto: Tom Cornelissen/RTL

Bericht delen