Famke Louise slaat microfoon uit handen Dennis Schouten
woensdag 23 september 2020

Famke Louise slaat microfoon uit handen Dennis Schouten

Een poging tot een straatinterview van PowNed-verslaggever Dennis Schouten met Famke Louise is uit de hand gelopen. De zangeres, die in het nieuws is vanwege de actie #ikdoenietmeermee, wilde niet meewerken aan het gesprek en sloeg naar de roze microfoon, die uiteindelijk viel.

Famke Louise is een van de bekende Nederlanders die zich afzetten tegen het coronabeleid van het kabinet. Dinsdag werd bekend dat ze in mei tegen betaling nog drie video’s maakte waarin de ze maatregelen juist promootte. Onder anderen D66-politicus Rob Jetten zei dat ze het geld dat ze daarvoor kreeg terug moet betalen, nu ze zich met de actie tegen de regels keert.

Genoeg reden voor PowNed-verslaggever Dennis Schouten om haar onaangekondigd op straat te confronteren. Het gesprek tussen de twee ontstond volgens hem per toeval, nadat Schouten op Instagram had gezien dat ze bij de kapper was bij hem om de hoek. Hij was met een cameraman en besloot het erop te wagen. Famke draaide meteen weg en gaf aan geen behoefte te hebben te reageren. Toen hij doorvroeg, zei ze: “Ik ga zeker een statement naar buiten brengen, maar niet bij PowNews.”

Bron: AD/BM

Bericht delen