dinsdag 16 januari 2018

Family 7 digitale zender van het jaar

Family 7 is de digitale zender van het jaar. De zender is tot winnaar uitgeroepen door de lezers van Totaal TV. De verkiezing werd voor de achtste keer georganiseerd. De plaatsen twee tot en met vijf in de verkiezing zijn voor Brava NL Klassiek, 24Kitchen, TV Oranje en DJAZZ.tv.

Family 7 is de enige christelijke familiezender van Nederland en is bij veel aanbieders in het zenderaanbod opgenomen. Family 7 werd tien jaar geleden door Dolf en Ans van de Vegte opgericht. De afgelopen weken kon via de site van Totaal TV gestemd worden op de beste digitale zender van Nederland. Tienduizenden mensen gaven daaraan gevolg. Family 7 sleepte bijna twintig procent van de stemmen in de wacht en won hierdoor voor de eerste keer de Totaal TV-verkiezing.

Dolf van de Vegte is blij dat zijn christelijke familiezender in dit jubileumjaar tot beste digitale zender van Nederland is uitgeroepen: “Het toont de betrokkenheid van onze kijkers en die willen we vanaf deze plaats dan ook hartelijk bedanken. Maar het is ook een beloning voor het Family7-team; zij hebben de afgelopen jaren keihard gewerkt om een succesvolle zender op te tuigen.”

Bron: Totaal TV/Broadcast Magazine

Bericht delen