dinsdag 16 januari 2018

Erwin van Lambaart naar Niehe Media

Erwin van Lambaart wordt per 1 mei 2012 algemeen directeur van Niehe Media. De afgelopen 14 jaar werkte Van Lambaart bij Stage Entertainment, het bedrijf van Joop van den Ende. Eerst als algemeen directeur Nederland en sinds 2007 ook als lid van de Raad van Bestuur en chief content officer.

Van Lambaart: “Niehe Media heeft een mooie reputatie en ik zie voor de komende jaren buitengewone groeikansen. Ik voelde tussen Ivo, mede-oprichter van Niehe Media Carla Snepvangers en mijzelf direct een bijzondere chemie. Het brengt mij bovendien opnieuw in een onderneming waar passie, vakmanschap en ondernemerschap centraal staan en daar hecht ik grote waarde aan.”

Ivo Niehe: “We maken met ons bedrijf een mooie periode van groei door, tegen de economische stroom in. Met de komst van Erwin kunnen we een grote stap vooruit zetten, niet alleen op het gebied van theater en televisie, maar juist ook in de organisatie van evenementen voor het bedrijfsleven. We verheugen ons erop te kunnen profiteren van zijn ongeëvenaarde ervaring – nationaal en internationaal – bij het opzetten van producties en het managen van onze creatieve organisatie.”

Het mediabedrijf van Ivo Niehe is vooral bekend als televisie producent van succesvolle tv-formats als De TV Show (TROS) en Uitstel van Executie (RTL). Daarnaast ontwikkelt het bedrijf concepten voor corporate events en is theaterproducent van voorstellingen als Mama Tandoori, de theatershows van Ivo Niehe en volgend seizoen De Scheidingsdialogen.

Bron: message from Mars/Niehe Media

Bericht delen