dinsdag 16 januari 2018

Erland Galjaard op Expertsessie MIPCOM

Erland Galjaard is morgen te gast op de Expertsessie over de MIPCOM die wordt georganiseerd door de Broadcast Media Society. Gastheer Ruud Hendriks voelt hem aan de tand over nieuwe formats, programmatische trends en strategische ontwikkelingen. Andere gasten zijn Georgette Schlick, Sebastiaan van Dam en Pete Flamman.

Door de jaren heen zijn talloze baanbrekende formats langsgekomen op televisie. Diverse programma’s trekken dagelijks meer dan een miljoen kijkers. Wat is hun geheim? Van 5 tot en met 8 oktober vond de jaarlijkse MIPCOM in Cannes plaats, waar producenten hun programma-ideeën presenteren aan zenders en OTT-aanbieders.

Welke nieuwe formats kunnen we verwachten? Wat zijn, ook internationaal, de programmatische én strategische trends? Hoe en vooral ook waar blijft de kijker geboeid? Hoe zien de businessmodellen van de toekomst eruit? De Broadcast Media Society presenteert morgen, in samenwerking met SPOT, een zogeheten Expertsessie MIPCOM 2015.

De locatie op 10 november is het pand van VIACOM in Amsterdam. De inlooptijd is 16.00 uur, het sprekersgedeelte vindt plaats tussen tussen 16.30 en 17.30 uur. Ook aanwezig zijn? Ga naar www.bmsociety.nl en word lid.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen