EO viert 50-jarig bestaan
woensdag 17 januari 2018

EO viert 50-jarig bestaan

De Evangelische Omroep bestaat 50 jaar en organiseerde zaterdag een feestelijke Nederland Zingt Dag in een uitverkochte Jaarbeurs in Utrecht. Ruim 10.000 bezoekers kwamen bij elkaar om samen te zingen en te geloven.

De zestiende editie van dit muzikale evenement droeg het thema Bouw Uw Koninkrijk. Directeur Arjan Lock: “Dat we met zoveel mensen bij elkaar mogen komen om zo uiting te geven aan ons geloof, stemt tot dankbaarheid. Samen zingen tot eer van God hoort al 50 jaar bij de EO. Met alles wat we doen in de media geeft ook dit voor mij echt invulling aan het bouwen aan Gods Koninkrijk.”

Tijdens het pauzeprogramma stonden verschillende activiteiten in het teken van het vijftigjarig jubileum van de EO. Zo waren er liveoptredens, gezellige cafés en zond NPO Radio 5 live uit met een EO kennisquiz met (oud) EO’ers. De presentatie was in handen van Mirjam Bouwman en Henk van Steeg.

De speciale Nederland Zingt Dag-special werd zaterdagavond uitgezonden op NPO 2 en trok daar slechts 156.000 kijkers, marktaandeel 3,9 procent.

Bron: EO/BM
 

Bericht delen