Drive-in cinema op het Media Park
woensdag 17 januari 2018

Drive-in cinema op het Media Park

Drie avonden lang, iedere avond een goede film op een groot LED-scherm op een unieke locatie. Het parkeerdak A van het Media Park is deze nazomer het decor voor een originele drive-in cinema. Amerikaanse foodtrucks en roller skatende serveersters zorgen ervoor dat bewoners van het Media Park én inwoners van Hilversum een bijzondere avond gaan beleven!

In samenwerking met SCENECS International Debut Film Festival wordt er elke avond een andere film afgespeeld. Films van internationale startende filmmakers tot aan meer commerciële films. Elke film met passie geprogrammeerd en met een aansprekend thema!

JOURNEY TO THE MOTHER – donderdag 21 september
Hoewel hij een Franse moeder had, bracht Maxim het grootste deel van zijn jeugd door in Rusland bij zijn vader. Maar als de gezondheid van zijn moeder achteruit gaat besluit hij haar op te zoeken in haar huis aan de Zuid-Franse kust. Daar treft hij ook zijn halfzus Marie Louise (Adelé Exarchopoulos) die hij nauwelijks kende.

SING SONG – vrijdag 22 september
Sing Song is het muzikale avontuur van de 16-jarige Jasmine (Georgiefa Boomdijk, voormalig The Voice Kids-talent) die samen met gitarist Stijn naar Suriname gaat om mee te doen aan een song-contest, maar in het geheim op zoek gaat naar haar moeder. De zomerfilm van 2017!

GREASE – zaterdag 23 september (UITVERKOCHT)
De Australische Sandy brengt haar vakantie door in Amerika. Daar wordt zij verliefd op Danny. Als haar ouders besluiten om in Amerika te blijven, komt Sandy heel toevallig op de highschool terecht waar Danny ook op zit. The rest is history.

De drive-in cinema is mede mogelijk gemaakt door Stadsfonds Hilversum. Kijk hier voor meer informatie & tickets. En: Alle lezers van BM krijgen een gratis auto-ticket (twv 25euro) voor de donderdag en/of vrijdag film! Geïnteresseerd? Stuur vóór aanstaande maandag 12.00 uur een mail naar info@mediapark.nl

Bron: Mediapark/BM

Bericht delen