Diverse Nederlandse producties bij HBO Max
maandag 10 juni 2024

Diverse Nederlandse producties bij HBO Max

Warner Bros. Discovery heeft vanmorgen de plannen gepresenteerd van de vernieuwde HBO Max-streamingdienst tijdens een perspresentatie in Amsterdam. Het vernieuwde HBO Max lanceert morgen in Nederland.

HBO Max brengt het huidige HBO Max, discovery+ en Eurosport samen en biedt een verbeterde kijkervaring met een nieuwe app. Met nieuwe verhalen van merken zoals onder andere: Warner Bros., the DC Universe, HBO Originals, Max Originals, Discovery, TLC, Cartoon Network, Eurosport bevat de nieuwe HBO Max-app straks twee keer zoveel content.

De lancering gaat gepaard met de langverwachte terugkeer van de HBO Original-serie House of the Dragon, waarvan het tweede seizoen op 17 juni in première gaat. Daarnaast is een nieuw seizoen van Industry (12 augustus) gepland en verschijnt in het najaar de nieuwe serie The Franchise. Ook Max Originals gebaseerd op populaire Warner Bros. Picures franchises zoals The Penguin, Welcome to Derry (Stephen King’s IT) en de spin-off serie van de blockbusterfilm Dune – Dune: Prophecy – verschijnen dit najaar op HBO Max.

Lokale producties
Tijdens de perspresentatie werd aangekondigd dat acteur en komiek Jeroen van Koningsbrugge in het najaar van 2024 te zien is in een nieuwe serie. Van Koningsbrugge gaat in Europa op reis op zoek naar afgelegen plekken, gebouwen en constructies. Samen met een urban-exploring expert komt hij op de meest mysterieuze plekken en duikt hij de geschiedenis in op zoek naar interessante verhalen uit het verleden.

In de zomer lanceert HBO Max eerst een nieuw seizoen van de populaire reality-serie Eating With My Ex: Going Dutch. In het programma – dat terugkomt voor een vierde seizoen in augustus – komen reality-sterren elkaar voor het eerst sinds de break-up weer onder ogen. De ex-koppels krijgen elke gang een nog niet eerder gestelde vraag voor elkaar. Brengt dit laatste avondmaal de exen juist dichter bij elkaar of drijft het hen nóg verder uit elkaar?

Ook is een nieuw seizoen van het transgender koppel Louisa & Rowan te zien op HBO Max. Bij de start van hun reality serie tien jaar geleden zagen fans al hoe de twee met elkaar in het huwelijksbootje stapten, maar nu komt hun grote droom uit om óók voor de kerk te trouwen. En waar doe je dit beter, dan in het land van de liefde: La bella Italia. Louisa & Rowan: De Italiaanse Bruiloft is vanaf augustus te zien op HBO Max.

Het tweede seizoen van de hitserie De Frogers: Happy Campers is dit najaar ook te zien bij HBO Max. Het kamperen met de héle familie is de Frogers zo goed bevallen, dat ze weer met elkaar op kampeertrip gaan. Dit keer reizen ze af naar het zuiden van Engeland, in de hoop iets meer zon en minder regen te hebben dan in het eerste seizoen.

Olympische Spelen van Parijs 2024
HBO Max is tijdens de Olympische Spelen de enige plek waar fans álle momenten live en on-demand kunnen bekijken. Het volledige live en on-demand aanbod van de Olympische Spelen van Parijs 2024 is automatisch aan elk basis-abonnement toegevoegd, zodat alle HBO Max-abonnees toegang hebben tot hét sportevenement van het jaar. Ranomi Kromowidjojo, Jip van den Bos, Nesim & Fraasie, Neal Petersen en Herbert Cool zijn aangekondigd als presentatoren en experts tijdens Parijs 2024.

Bron: Warner Bros. Discovery/BM

Bericht delen