Dit zijn de deelnemers van nieuw seizoen De Verraders
vrijdag 1 april 2022

Dit zijn de deelnemers van nieuw seizoen De Verraders

Gekonkel, leugens, bedrog en manipulatie. Onder leiding van Tijl Beckand stappen achttien BN’ers in een psychologisch avontuur in het tweede seizoen van De Verraders. Onder deze achttien vriendelijke gezichten bevinden zich enkele verraders. De rest is ‘getrouwe’.

Vanaf vrijdagavond 1 april is bij RTL 4 om 20.00 uur te zien hoe zij samen strijden om een grote zilverschat in een epische strijd tussen goed en kwaad. De deelnemers weten inmiddels waar ze instappen, maar weten ze ook het hoofd koel te houden en helder te blijven nadenken? En wie raakt verstrikt in een web van leugens en kan zichzelf echt niet meer recht aankijken in de spiegel…

Dit zijn de BN’ers die in dit avontuur stappen: Frank Evenblij (presentator), Frank van der Lende (radiopresentator), Toine van Peperstraten (presentator), Jamie Westland (drummer), Stella Bergsma (schrijfster), Babette van Veen (actrice), Stefano Keizers (cabaretier), Carolina Dijkhuizen (zangeres), Joep Sertons (acteur), Ortál Vriend (actrice), Robbie Kammeijer (nieuwslezer), Aran Bade (verslaggever), Giel de Winter (presentator), Esmee van Kampen (actrice), Sylvia Geersen (model), Dionne Slagter (YouTuber), Irene Moors (presentatrice) en Steven Brunswijk (caberatier).

Het eerste seizoen van De Verraders wist, inclusief uitgesteld kijken, wekelijks gemiddeld 2,1 miljoen kijkers te boeien. Het format is inmiddels verkocht in onder andere Amerika, Engeland, Scandinavië, Australië en België en heeft een eigen Videoland-versie.

De Verraders wordt geproduceerd door idtv in samenwerking met de RTL Creative Unit.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen