Dit is de winnaar van The Masked Singer 2022
zaterdag 31 december 2022

Dit is de winnaar van The Masked Singer 2022

Tal van namen werden er de afgelopen weken genoemd, maar keer op keer bleven de panelleden van The Masked Singer achter met meer vragen dan antwoorden. Het speculeren is voorbij, want in de grande finale van vrijdagavond werd eindelijk duidelijk wie toch die showman in het tijgerpak was.

De tijger behoorde tot een van de favorieten van het vierde seizoen van The Masked Singer. Met zijn dansmoves, ondeugende grapjes, opmerkelijke loopje, charisma én goede stem wist hij panelleden Gerard Joling, Buddy Vedder, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver al die weken om zijn vingers te winden.

Wie dan wel die charmante tijger was? Tot grote verbazing van Gerard Joling bleek het nota bene om zijn Topper-collega Jeroen van der Boom te gaan. “Gerard, ga je schamen”, riep presentator Ruben Nicolai uit. En of Joling zich schaamde. “Er moet een traumahelikopter komen”, gilde hij het uit.

De uitzending van The Masked Singer trok vrijdag 2.173.000 kijkers op RTL 4. Het was daarmee het best bekeken programma van de dag, meldt Stichting KijkOnderzoek. Blue Circle is de producent.

Bron: AD/BM
Foto: RTL Nederland

Bericht delen