dinsdag 16 januari 2018

Directieteam Endemol Nederland verkleind

Financieel directeur Pam van Olphen verlaat Endemol Nederland Mediagroep. Dit meldt Adformatie. Van Olphen treedt op 1 januari op eigen initiatief terug als gevolg van het besluit om de leiding van het mediabedrijf terug te brengen van drie naar twee directeuren.

Algemeen directeur Laurens Drillich: “Wij werken aan een organisatie die op alle fronten kan meebewegen met de markt en deze wijziging is daar een onderdeel van”. Hij prijst Van Olphen als een “intelligente en toegewijde collega, die zeer waardevol is geweest voor de ontwikkeling van ons bedrijf.”

Van Olphen was gedurende haar loopbaan geruime tijd werkzaam bij KPMG Accountants en daarna KPMG Consulting. Als controlerend accountant voor John de Mol Produkties en Endemol Holding deed zij veel kennis op van het televisieproductieproces. Sinds december 2004 maakt zij als financieel directeur deel uit van de directie van Endemol Nederland.

De directie van Endemol Nederland Mediagroep bestaat per 1 januari 2014 uit algemeen directeur Laurens Drillich en adjunct directeur Lucas Goes, ondersteund door directie-adviseur Dick van der Graaf.

Bron: Adformatie/Broadcast Magazine

Bericht delen