De Mannentester bij KPN Presenteert
woensdag 17 januari 2018

De Mannentester bij KPN Presenteert

De nieuwe tiendelige KPN Presenteert-serie, De Mannentester, is gisteren in première gegaan. In het bijzijn van de castleden Eva van de Wijdeven, Gijs Blom, Renée Fokker en Puck Pomelien Busser werden de eerste beelden, gebaseerd op het gelijknamige boek van Heleen van Royen, vertoond in het Tropenmuseum in Amsterdam. De Mannentester is geproduceerd door Endemol Shine Nederland. 

De serie over relaties, hypocrisie, vreemdgaan en vertrouwen is vanaf zaterdag wekelijks exclusief te zien bij KPN Presenteert en on demand. De eerste drie afleveringen zijn voor iedereen te zien op www.kpn.com/demannentester.

Heleen van Royen: “Ik ben trots op het resultaat. De serie heeft een heel eigen sfeer die ik nooit eerder in een Nederlandse serie heb gezien. Het acteerwerk, het camerawerk en de muziek, alles klopt. Top dat KPN Presenteert dit aandurft. De ondoorgrondelijke Victoria maakt dat je er even in moet komen, maar dan ben je ook meteen verslaafd.”

Het is voor het eerst dat er een serie is gemaakt naar een boek van Heleen van Royen. Wel werden er eerder boeken verfilmd. De Mannentester wordt geregisseerd door Hiba Vink (Gouden Kalf nominatie Kort!, Midzomernacht), Pieter van Rijn (Tessa, Flikken Maastricht, Celblok H) en Annemarie van de Mond (Meiden van de Herengracht, Smeris). Het scenario is geschreven door onder andere Pauline van Mantgem, Willem Bosch, Liesbeth Strik en Pasja van Dam. Ook Heleen van Royen is nauw betrokken geweest bij het schrijfproces. Van De Mannentester zijn ruim 180.000 exemplaren verkocht.

Bron: KPN/BM

Bericht delen