Wekelijkse talkshow SPLNTR! met Splinter Chabot zondag van start
zondag 21 februari 2021

Wekelijkse talkshow SPLNTR! met Splinter Chabot zondag van start

Creatieve duizendpoot Splinter Chabot heeft vanaf 21 februari een eigen talkshow bij AVROTROS. In SPLNTR! ontvangt hij wekelijks jonge, spraakmakende en niet alledaagse gasten uit de wereld van kunst, cultuur, politiek en media.

Splinter Chabot: “Zonder taboes én feestelijk het weekend afsluiten! Met een grote diversiteit aan gasten gaan we in gesprek over hun passies, drijfveren en struikelblokken. Daarnaast willen we met SPLNTR! een podium creëren voor jonge en talentvolle makers. Kortom; een shotje inspiratie voor het slapengaan.”

De eerste uitzending van SPLNTR! is op zondag 21 februari om 21.45 uur te zien op NPO 3. In totaal zullen er zes afleveringen verschijnen. Splinter Chabot: “Elke uitzending begint met één gast op de bank, om uiteindelijk met drie gasten te eindigen. De eerste is Joy Delima, een enorm talentvolle actrice, maar ze heeft ook een column over seks. Ik wil ook graag laten zien dat mensen niet één ding zijn.”

Verder komen zangeres Froukje en kickbokser Levi Rigters langs. “Over Levi hebben we een soort minidocumentaire gemaakt die je te zien krijgt. Met Froukje wil ik het hebben over de inhoudelijke boodschappen in haar muziek, over het klimaat. Voor mij voelt het als allemaal cadeautjes die ik mag uitpakken.”

Bron: AVROTROS/BM
Foto: Ruud Baan/AVROTROS

Bericht delen