Caroline Tensen weer terug naar RTL
dinsdag 13 november 2018

Caroline Tensen weer terug naar RTL

Caroline Tensen heeft een contract getekend bij RTL Nederland. Zij neemt haar tv-programma Eén Tegen 100 mee naar RTL en stopt bij AVROTROS. Op de Instagram-foto is zij te zien met Sven Sauvé, CEO van RTL Nederland.

Tensen begon in haar televisiecarrière in 1986 bij Veronica. In 1989 verhuisde ze naar RTL 4, waar ze bijna tien jaar lang presenteerde. Hier scoorde ze onder meer met programma’s als Het Spijt Me, Wie Ben Ik? en Postcode Loterij: Eén tegen 100.

Als ambassadrice van de Postcodeloterij verhuisde ze in 1999 mee naar de TROS. Na ongeveer vijf jaar verliet ze de grootste familie van Nederland om zich bij een andere familie aan te sluiten: familie De Mol. Toch bleef ze niet lang bij Talpa, na twee jaar ging ze terug naar de publieke omroep. Deze keer de NCRV. Hier begon ze in 2009 met haar programma DNA Onbekend. In 2016 keerde ze toch weer terug naar de TROS, nu AVROTROS. Haar programma’s Postcode Loterij: Eén tegen 100 en DNA Onbekend verhuisden steeds met haar mee. Of Tensen naast Eén Tegen 100 nog meer bij RTL gaat presenteren, is nog niet bekend.

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen