dinsdag 16 januari 2018

Burgemeester opent MobileDatacenter Infostrada

Voor een van de grootste Duitse tv-producties van 2015 heeft Infostrada Creative Technology een compleet MobileDatacenter met daarin een volledige HD workflow gebouwd. Een nieuwe 12 meter lange zeecontainer is volledig verbouwd en voorzien van airconditioning, noodstroomvoorzieningen en redundante spanningsaanvoer.

Op het Media Park in Hilversum heeft burgemeester Pieter Broertjes dinsdag het MobileDatacenter geopend. Onder brede belangstelling van pers en genodigden opende Broertjes samen met Peter Bruggink (CTO Infostrada Creative Technology & DutchView) de deuren van het gloednieuwe mobiele datacenter.

Alle benodigde infrastructuur voor de HD workflow van deze megaproductie, van regie- tot postproductiefaciliteiten, is ondergebracht in het MobileDatacenter. Infostrada’s R&D-, Engineering- en Broadcast IT afdeling zijn verantwoordelijk voor ontwikkeling, installatie en opbouw van de container en zijn totale HD workflow. Op locatie worden meer dan 100 camera’s en honderden audiokanalen gekoppeld aan het systeem.

Bron: Infostrada

Bericht delen