Britt Dekker verlengt contract bij Talpa
vrijdag 28 juli 2023

Britt Dekker verlengt contract bij Talpa

Goed nieuws voor Britt Dekker. De presentatrice heeft een nieuw driejarig contract getekend bij Talpa. Zij laat aan RTL Boulevard weten dat ze ‘heel blij’ is.

Met een nieuw contract op zak blijft Britt de komende jaren te zien op SBS6 in bestaande programma’s en in nieuwe formats. Ook laat ze weten dat ze haar werk voor AVROTROS voortzet.

“Ik ben heel blij dat Talpa mijn contract heeft verlengd. Ik kan daarnaast mijn werk bij Talpa goed combineren met de kinderprogramma’s die ik bij AVROTROS maak”, zegt ze in een reactie aan RTL Boulevard.

Naast haar programma’s voor Talpa en de kinderprogramma’s voor AVROTROS maakt ze ook tijd vrij voor paardrijden. “Ze bieden mij ook nog de vrijheid om mijn werk te combineren met mijn sportambities.” Dat doet Britt op hoog niveau. Afgelopen oktober werd Britt zelfs Nederlands dressuurkampioen op het Open Iberisch NK met haar paard George.

Ze blijft in ieder geval tot 2026 verbonden aan de productiemaatschappij van John de Mol. “Ik heb heel erg veel zin in de dingen die gaan komen, want het is altijd fantastisch in de studio met iedereen.”

Bron: RTL Boulevard/BM
Foto: William Rutten/Talpa

Bericht delen