Boudewijn Beusmans treedt toe bij 3Rivers
donderdag 30 november 2023

Boudewijn Beusmans treedt toe bij 3Rivers

Boudewijn Beusmans zal per 1 januari 2024 toetreden bij 3Rivers media consultants als senior adviseur. Boudewijn heeft een indrukwekkende loopbaan opgebouwd in de internationale media.

Zo heeft hij verschillende posities gehad bij de EndemolShine Group als General Counsel, lid van de Management Board en CEO/Chairman Nederland en Noord Europa. Ook was hij werkzaam als CEO en Partner van indie NewBe.

Boudewijn combineert diepgaande kennis en ervaring van Strategie en M&A met een uitstekend gevoel voor talentontwikkeling en organisatie inrichting. Hijzal deze expertise in de toekomst bij 3Rivers inzetten. Oege Boonstra, partner 3Rivers: “Boudewijn’s leiderschap en managementervaring zijn een zeer welkome toevoeging aan ons team.”

3Rivers houdt zich bezig met strategische en organisatorische vraagstukken voor mediabedrijven vanuit operationeel perspectief. De consultants van het bedrijf hebben allen langjarige ervaring in de mediawereld en hebben over de gehele wereld projecten uitgevoerd met als doel mediabedrijven effectiever te laten functioneren.

Bron: 3Rivers/BM

Bericht delen