dinsdag 16 januari 2018

Boer zoekt Vrouw gaat weer internationaal

KRO-NCRV zendt volgend jaar een nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw Internationaal uit. Na het succes van de eerste serie in 2013/2014, komt er in 2016 een nieuwe reeks waarin Nederlandse boeren in het buitenland op zoek gaan naar een Nederlandse partner.

Yvon Jaspers: “Ons eerste seizoen Internationaal was op veel fronten succesvol. Boer Johan in Denemarken geloofde niet dat er ooit iemand ‘Ik hou van jou’ tegen hem zou zeggen en nu is het de waarheid. Ingrid woont bij hem op de boerderij en werkt volop mee. Ze hebben de ware liefde gevonden. Dat is het mooiste wat Boer zoekt Vrouw kan brengen. Misschien is het voor Nederlandse boeren in het buitenland nòg wel moeilijker om die ene ware te vinden. Ze worden opgeslokt door hun bedrijf. De taal en de andere cultuur maken het er niet makkelijker op. De overweldigende reacties van de briefschrijfsters maakt duidelijk dat Nederlandse vrouwen staan te popelen om het grote avontuur in het buitenland aan te gaan. Inmiddels komen de aanmeldingen binnen van Nederlandse boeren van over de hele wereld. Ik verheug me erop de nieuwe boeren te leren kennen!”

Boer zoekt Vrouw Internationaal wijkt af van de reguliere uitzendingen. De boeren die zich in de kick-off voorstellen aan het publiek worden gedurende de hele reeks gevolgd, er valt niemand af. Ze ontmoeten de briefschrijfsters tijdens een speeddate in Nederland, gaan op dagdate en vervolgens gaan de vrouwen van hun keuze mee naar de boerderij in het buitenland. Hier maken de vrouwen kennis met het boerenleven, de omgeving en de cultuur waarin de boer leeft en werkt. In 2016 worden de nieuwe boeren voorgesteld aan de kijker. De uitzenddata zijn nog niet bekend.

Bron: KRO-NCRV/Broadcast Magazine

Bericht delen