dinsdag 16 januari 2018

BNN maakt programma rond goede voornemens

Omroep BNN is op zoek naar mensen die een afspraak met zichzelf willen maken. Op een speciale website kan iedereen vertellen hoe 2011 er voor hen uit moet gaan zien. De mensen met de meest radicale plannen en mooiste dromen worden door BNN gevolgd om te kijken of de voornemens ook waar worden gemaakt.

“Het nieuwe jaar komt eraan, dus is het tijd voor een paar hele goede voornemens. Tijd om dromen waar te maken. Tijd om meer te gaan seksen, een eigen huis te bouwen, minder drugs te gebruiken of eindelijk dat bedrijfje in het buitenland te beginnen”, aldus BNN. En dus wordt iedereen uitgedaagd om zijn of haar goede voornemens in te dienen. Die voornemens kunnen met een mailtje of filmpje op de site worden vastgelegd. Over een jaar ontvangt iedereen de belofte aan zichzelf terug, en de leukste voornemens worden intussen gevolgd om te zien wat ervan terechtkomt.

Dat is het moment dat de balans kan worden opgemaakt: was het een geslaagd jaar of zijn alle goede voornemens voor niets geweest? Vanaf deze week zijn alle ingezonden brieven en videoboodschappen te zien op ps.bnn.nl.

Bron: BNN/Televizier/Broadcast Magazine

Bericht delen