dinsdag 16 januari 2018

BNN en CJP starten samenwerking

BNN en CJP hebben besloten tot een samenwerking. De twee grootste jongerenorganisaties van Nederland hebben het plan elkaar op tv, radio en internet te versterken. De eerste stap is het ontwikkelen van een nieuw tv-programma op Nederland 3 over jongerencultuur met muziek, cabaret, reizen, media en kunst.

Daarnaast is de samenwerking mogelijk goed nieuws voor de ruim driehonderdduizend BNN-leden: er wordt bekeken of CJP de BNN’ers nog meer voordeel kan bieden voor hun lidmaatschap.

Marc Adriani, algemeen directeur BNN: “We zijn als BNN de grootste jongerenvereniging van Nederland. Wij willen jonge mensen raken en informeren met radio, tv en internet. CJP verrijkt jong Nederland met kunst en cultuur. We vullen en voelen elkaar aan en daarom voelt een samenwerking op het gebied van programma’s en verenigingsactivteiten heel logisch.”

CJP-directeur Walter Groenen over de samenwerking: “Jongeren en cultuur horen thuis bij de publieke omroep, waarbij voor ons zichtbaarheid en herkenbaarheid belangrijk zijn. We stimuleren jonge mensen om te ontdekken wat ze leuk vinden op cultureel gebied en daar zijn de media een onmisbaar onderdeel van. BNN maakt zich daar sterk voor en dat is ons gemeenschappelijk belang.”

Bron: BNN

Bericht delen