dinsdag 16 januari 2018

Blue Circle verhuist naar Amsterdam

Blue Circle, televisieproducent van onder andere Boer Zoekt Vrouw, Heel Holland Bakt, Holland’s Got Talent, RTL Late Night en RTL Boulevard verhuist half december naar Amsterdam.

“De keuze om te verhuizen naar Amsterdam komt voort uit de groei van ons bedrijf en de ambitie om de organisatie verder te professionaliseren en uit te breiden”, vertelt Georgette Schlick, CEO bij Blue Circle. Sinds 2004 is Blue Circle gehuisvest aan de ’s-Gravelandseweg in Hilversum. Half december vestigt de televisieproducent zich aan de Pieter Braaijweg 1 in Amsterdam.

Ook zusterbedrijven FourOne.Media en No Pictures Please verhuizen mee naar Amsterdam. Blue Circle nam onlangs een meerderheidsbelang in No Pictures Please, het TV-productiebedrijf van Ewout Genemans.

De gemeente Hilversum heeft in het afgelopen half jaar intensief met Blue Circle opgetrokken om naar alternatieve locaties binnen Hilversum te kijken. “Blue Circle had zeker de intentie om in Hilversum te blijven maar op de korte termijn waren er geen panden beschikbaar die voldeden aan de eisen die Blue Circle aan haar huisvesting stelt”, aldus wethouder Wimar Jaeger. “Wij wensen hen alle succes in Amsterdam.” Blue Circle bedankt de gemeente Hilversum voor de gastvrijheid van de afgelopen twaalf jaar.

Bron: Blue Circle/Broadcast Magazine

Bericht delen