Beau van Erven Dorens in gesprek over avondtijdsslot RTL 4
dinsdag 26 maart 2019

Beau van Erven Dorens in gesprek over avondtijdsslot RTL 4

Beau van Erven Dorens praat met RTL 4 om na de zomer een avondtijdsslot in te vullen. Dat zei de presentator dinsdag in een gesprek met Mattie Valk en Marieke Elsinga in hun ochtendshow op Qmusic.

RTL bevestigt aan Nu.nl dat er gesprekken plaatsvinden, maar wil daar inhoudelijk niet op ingaan. Wat hij gaat doen en of het een opvolger van RTL Late Night zal worden laat Van Erven Dorens in gesprek met de radio-dj’s in het midden. Wel geeft hij aan niet bang te zijn om het geplaagde tijdsslot van RTL in te vullen.

“Zo zit ik helemaal niet in elkaar. Ik sta nooit te trillen, behalve gisteren toen ik me met een kapotte kitesurfvlieger 1 kilometer voor de kust bevond. Ik ben niet bang voor dat soort dingen, waar hebben we het over? We zijn in gesprek, dat is het antwoord.”

Zeker is dat Beau Five Days Inside, waarin Van Erven Dorens vijf dagen bij verschillende instellingen doorbrengt waar je normaal niet zomaar binnenkomt en waarvoor hij vorig jaar werd onderscheiden met de Gouden Televizier-Ring, na dit jaar niet meer te zien is. “Ik heb dit nu twee jaar gedaan en het lijkt misschien niets, maar het is behoorlijk heftig. Om acht weken zo onder pannen te zijn in moeilijke situaties.”

Van Erven Dorens werd door Broadcast Magazine uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar 2018.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen