dinsdag 16 januari 2018

Bas van Veenendaal naar Ziggo Sport

Bas van Veenendaal gaar voor Ziggo Sport werken. Vanaf 1 december neemt hij de studiopresentatie en verslaggeving vanaf locatie voor zijn rekening. Van Veenendaal komt van FOX Sports waar hij tot voor kort als presentator en verslaggever werkte. Met de komst van Van Veenendaal heeft Ziggo Sport het presentatieteam compleet.

Het team bestaat naast Van Veenendaal uit Jack van Gelder, Rob Kamphues, Emile Schelvis en John van Vliet. Will Moerer, directeur van Ziggo Sport, is blij met de komst van Van Veenendaal: “Bas is een jonge en ambitieuze presentator die zich de afgelopen jaren duidelijk heeft ontwikkeld. Hij is een allrounder die we niet alleen als studiopresentator kunnen inzetten maar ook prima uit de voeten kan langs het voetbal-, hockey of basketball veld.”

Ook Van Veenendaal is verheugd met zijn overstap: “Ik had in de wandelgangen gehoord over de plannen van Ziggo en zag gelijk de mogelijkheden van deze nieuwe zender. Na een aantal gesprekken met Will Moerer werd ik alleen nog maar enthousiaster. Ik ben zelf heel ambitieus. Daar past een ambitieuze zender bij. Bij Ziggo Sport krijg ik de mogelijkheden om mij als presentator verder te ontwikkelen. En het is natuurlijk geweldig om vanaf het begin bij de nieuwe zender betrokken te zijn. Ik ben FOX Sports heel dankbaar voor de afgelopen zeven jaar, maar voor mij is het nu tijd om een deur verder te kijken. Ik ben heel blij met deze stap en kan niet wachten tot ik mag beginnen.”

De nieuwe sportzender van Ziggo begint donderdag. De zender, te zien op kanaal 14, is gratis voor alle Ziggo-klanten met digitale ontvangst. Ziggo Sport biedt een breed internationaal en nationaal sportaanbod met onder andere internationaal voetbal, autoraces, tennis, golf, basketball, hockey, rugby, beachvolleybal, veldrijden en atletiek.

Bron: Ziggo/Broadcast Magazine

Bericht delen